söndag 24 augusti 2014

Nattsudd

Nu har klockan blivit sådär mycket igen, vänder helt på dygnet när man har jobbat natt. Skulle egentligen vara ledig till måndagmorgon, men blev ringd och erbjuden att jobba natt imorgon..javisst! Extra klirr i kassan! ;p Så då var det inte nån större mening med att ens försöka ställa om dygnsrytmen ;) -skyller på det iaf-

Idag har det inte hänt så mycket faktiskt. Var en snabb sväng på Lillänge, tänkte jag skulle köpa lite garn på Rusta, men var inte rätt sorts garn jag ville ha.

Annars har vi tittat lite på House, och merparten av tiden har jag letat efter bättre huslösning för lilla kotten Zola..tält var inte så bra ändå xD Hon har tuggat ett håll i nätduken i dörren så jag har fått stoppa igen det med en handduk, ser inte så fint ut.
Nya idén är kaninbur! :D Tror det kommer bli kanonbra, vet bara inte om man ska försöka bygga en egen eller hitta en..och vilket som i sådana fall skulle bli billigare?
Den här modellen hade hon nog gärna haft ;p hahah njaa..lite väl lyxigt och stort kanske xD


Sen återstår också frågan hur vi ska göra med djuren när vi drar till Turkiet. Finns det kanske någon där ute som känner för att vara mus-kotte-katt-vakt? ;p

Nu ska här drickas lite te, och sedan krypa i säng :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar