fredag 17 oktober 2014

Amademien för Det Okända & Borgvattnet live

Degar fortfarande hemma med feber till och från, har dessutom börjat få ont i halsen, är så leds på detta! >.< men nu är dem iaf färdiga med fönstrena..åtminstone invändigt. Så nu kan jag ju ställa tillbaka möblerna så det inte ser ut som ett bombnedslag här.

Zappade nyss över på sjuan -tyvärr försent- där det var sista minutrarna av säsongens sista Det Okända. Men i sljtet fick man se en trailer om ett program som startar till hösten..nämligen "Akademien för det okända". Ah jag vet inte vad jag ska tycka..gillar ju det okända, men detta känns nästan lite löjligt. Dem ska alltså ha uttagning av några som ska få utveckla sina förmågor som medium för att sen vara med i originalprogrammet. Känns som att det kommer vara väldigt många som verkligen tror att dem är mediala som ställer upp, men som absolut inte har något där att göra. Aja, det återstår väl att se.

Däremot ser jag fram emot Aftonbladets livesändning från Borgvattnet 29-30 oktober :D förstår dock inte varför just Kissie, Samir och Anna Book ska vara med xD man skulle nästa åka dit någon gång, är ju inte allt för lång härifrån, hade varit häftigt :) Någon som vill hänga med?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar