söndag 29 januari 2012

Home sweet home

Då var man på hemmaplan igen!
Har haft en riktigt skön vecka i Maspalomas, Gran Canaria :D kommer väl lite bilder såsmåningom, men nu är det ju snart dags att sova för att palla upp till skolan!
Vi kom till Växjö igår eftermiddag, sen körde vi hemåt med ett stopp i Kyrkhult för att byta bil och sedan skjutsade vi hem Adam.
Väl hemma i Karlshamn hade vi två väldigt glada katter innanför dörren! Vi tackar Tim och Bella för det fina omhändertagandet av dem ^^
Igår blev det inte mycket gjort, fick värma oss med en dusch då man kommer hem till detta kalla väder! Sen la vi oss i soffan och slappade..råkade visst somna där med!
Så det blev en tidig kväll igår! Men imorse var vi uppe vid nio, var så mysigt att gosa med katterna..tills Nima rev ner krukan i fönstret >.<
Annars idag har jag pluggat ikapp lite av skolveckan jag missat, har även betalt räkningarna och sedan mest slappat.
Ska bli roligt att komma till skolan imorgon och träffa alla igen ^^ Nu får ni allt sova gott..det tänker jag göra snart iaf!
See yah!!

(ser att blogspot har gått sönder lite..kan nämligen inte byta till vit text, men ni får ha överseende, ska nog ta och ändra om och göra en ny design!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar